Петък, 24 Май 2019

Изберете презерватив според вашата зодия

Напоследък хората все повече пренебрегват използването на презервативи. Тези които все пак предпочитат безопасността, или купуват в последния момент, или пък имат изграден навик и винаги си взимат една и съща марка., модел и цвят.

Защо не разнообразите рутината и не изпробвате нещо, което освен всичко друго отговаря и на вашата зодия?

ОВЕН 21 март - 20 април

Овните са невероятно дейни - неслучайно стоят начело на Зодиака. Те обичат да водят (независимо дали става въпрос за спор или за секс) и да бъдат най-добрите в онова, което правят (прочете пак написаното в предишните скоби). Нещо повече – гордеят се с това. Падат си по флиртовете за една нощ и презервативите, които използват, са идеални за целта - свръхнадеждни.

ТЕЛЕЦ 21 април - 20 май

Този знак е може би най-чувственият от всички в зодиака. Той обича да се глези, но в избора си на презервативи обикновено иска да получи качество на ниска цена. Такъв си е той - винаги воден от желанието си да икономиса. Отнема му време да вземе решение, но веднъж направи ли го, няма равен на себе си.

БЛИЗНАЦИ 21 май - 21 юни

Мъжете, родени под този знак, притежават силен интелект, невероятно умение да общуват и вкус към промените и разнообразието в живота. Ето защо и в секса експериментират с различни пози, като за тази цел презервативите, които си избират, трябва да са достатъчно здрави, за да издържат на всички изпитания.

РАК 22 юни - 22 юли

Той е един от водните знаци и като такъв е буквално пристрастен към сигурността и добрата стара традиция. Ето защо представителите на зодията си търсят такива презервативи, които ще позволят и на тях, и на партньорката им да се чувстват спокойни.

ЛЪВ 23 юли - 23 август

Лъвовете са страстни, горди и съзидателни. Имат само един малък недостатък – много обичат да се перчат със способностите и оригиналността си (независимо дали във или извън спалнята). Някои интимни партньорки на Лъвове обаче са възбуждат именно от тази мъжка необузданост. Тук презервативите идват в един размер: свръх-, свръхголям.

ДЕВА 24 август - 23 септември

Мъжете от тази зодия са суетни и точни до детайла. Ето защо техните презервативи пасват свъхточно. Един мъж Дева не може да си позволи презервативът му да е по-малък, или, не дай Боже, по-голям от неговия размер.


ВЕЗНИ 24 септември - 23 октомври

Те дават мило и драго, за да задоволят половинката си. Ето защо презервативите, които избират, могат да се превърнат в идеалния „десерт“ за всяка любовна среща.СКОРПИОН 24 октомври - 22 ноември

Започваме точно от него, защото той се слави като най-големия любовник в Зодиака. И къде лъжа, къде истина, славата си е слава. Излезе ли ти име, при това добро, можеш само да се възползваш от него. Истината обаче е, че повечето скорпиони по-скоро биха умрели, отколкото да си сложат презерватив.

СТРЕЛЕЦ 23 ноември - 21 декември

Представителите на тази зодия се целят нависоко, големи играчи са, обикновено гледат на нещата глобално и ги вършат по същия начин. Най често използваните от тях презервативи могат да се определят грубо като „спортен“ модел. Те са свръхплътни, съответно свръхнадеждни, и супереластични, т. е. растат заедно с мъжествеността на половинката ти.

КОЗИРОГ 22 декември - 20 януари

Тези мъже са пословични със своето дълголетие, мъдрост, практичност, амбициозност и силно изявена чувственост. Презервативите, които те ползват, се нареждат сред най-плътните, за да издържат на полови подвизи, които продължават изключително дълго време. При представителите на тази зодия екстрите при презервативите от рода на релефни топченца, крилца, вълнички и всякакви други глезотии не са на мода. В този смисъл Козирозите могат да се определят като леко консервативни. Въпреки това, ако си настроена за страстни преживявания под завивките, можеш да се огледаш за мъж Козирог.

ВОДОЛЕЙ 21 януари - 19 февруари

Представителите на зодията са заредени с енергия и леко шантави. Такива са и презервативите, които обикновено използват. Често са оцветени в тъмнорозово или електриково синьо, или пък светят в тъмното.


РИБИ 20 февруари - 20 март

Техните чувства са толкова силни, че понякога граничат с мистицизъм. Рибите са идеалисти и понякога толкова си вярват, че чак се захласват от себе си и от възгледите си. Това се пренася и под завивките. Презервативите, които използват, са свръхделикатни, направени така, че да осигуряват чувствени усещания. Понякога мъжете Риби могат да си позволят презервативи с мънички шипове от вътрешната страна.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM