Вторник, 4 Октомври 2022
Искате ли да знаете как би следвало да изглеждат паралелните вселени?
470

Искате ли да знаете как би следвало да изглеждат паралелните вселени?

Реалността, с която ни запознава съвременната физика, е че за една малка част от секундата след Големия взрив Вселената се е разширила толкова бързо, чрез период наречен “инфлация” и след това е внезаплно е спряла. Разбира се, тя продължава да се разширява непрекъснато оттогава и до днес, но с много по-ниска скорост, припомнят от Science AlertСпоред някои физици има основания да вярваме, че съществуват “джобове” от пространства, които не са спрели да се разширяват след Големия взрив и други, които са спряли, но на различни етапи от съществуването си.  Тази хипотеза е известна като Хипотезата на вечната инфлация, според която всеки такъв “джоб” представлява отделен свят, различен и напълно отделен от нашия.

И тук става наистина интересно, защото няма никаква причина да приемем, че тези светове трябва да следват същите закони на физиката, като тези на нашия свят, или да се подчиняват на същите физически константи като нашия свят.

“За всяка от тези константи изглежда така, сякаш Вселената е хвърлила зарове и са се паднали константите на нашия свят. В други светове силата на гравитацията може да е отблъскваща, или да е зелена или да бълва еднорози, например. Възможно е времето да тече назад или пък да съдържа друга версия на вас.”

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година