×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 13 Ноември 2018

Има ли начин да изберем подходящия партньор?

Всеки от нас се е чудил дали има начин да изберем наистина подходящ партньор. Със сигурност това е един въпрос който вълнува хора от всякаква възраст.

Ако има нещо, за което наистина има смисъл да се допитваме до астрологията, то това е синастрията, или сферата от нашата съдба, която се занимава с взаимоотношенията, с избора на партньори и с качествата на интимните и приятелските връзки. Класическата астрология има становище по този въпрос. Смята се, че партньорът, който ни подхожда, трябва да е роден под знак, управляван от същия елемент, както и нашия собствен.

Картината в този случай изглежда по следния начин:
родените под знаците на Овен, Лъв и Стрелец, обединени от силата на елемента огън, родените под знаците на Телец, Дева и Козирог, обединени от силата на елемента земя, родените под знаците на Близнаци, Везни и Водолей, обединени от силата на елемента въздух и родените под знаците на Рак, Скорпион и Риби, обединени от силата на елемента вода, трябва да се свързват помежду си и така да очакват, че техните съюзи ще бъдат трайни и жизнеустойчиви.

Но има едно но - натрупването на еднакви по сила, посока и качество способности, желания и очаквания често не придава на връзки от подобен характер атрактивност и често много скоро след създаването им и двете страни започват да поглеждат извън кръга на създадения съюз, за да намерят нещо по-различно.

Съществува и друга класическа теория. Тази за привличането на противоположностите. Там нещата би трябвало да изглеждат така: родените Овен - Везни, Телец - Скорпион, Близнаци - Стрелец, Рак - Козирог, Лъв - Водолей, Дева - Риби е редно взаимно да се привличат, да си бъдат интересни и различни и да се допълват.

Но и тази теория често се проваля в практиката, защото обстоятелствата на живота често едновременно създават проблеми именно при тези противоположни двойки и под ударите на съдбата техният съюз се разпада.

Изследванията в сферата на частта от астрологията, занимаващата се с взаимоотношенията, показва, че за да бъде атрактивен и привлекателен и за двете страни, един брак трябва да се сключва помежду хора, които имат еднакви по елемент зодиакални знаци, но притежават противоположни асценденти (изгряващи знаци).
Или ако са родени под противоположни зодиакални знаци, то техните асценденти трябва да са подчинени на един и същ елемент.

Например:
Везни и Водолей (независимо кой от партньорите е представител на първия или на втория знак) се свързват в брачен съюз, но неговата дълготрайност ще зависи от това дали асцендентите им са разположени под ъгъл от 180 градуса.

Или: Дева и Риби създават семейство. Техният съюз ще издържи най-дълго, ако асцендентите им са подвластни на един и същ елемент, т.е. са от една група (Близнаци, Везни, Водолей и т.н.).AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM