×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 21 Май 2018
Характера на коя дива котка носиш според зодията ти?
16565

Характера на коя дива котка носиш според зодията ти?

Едва ли има човек на земята, който да не знае, че в много различни култури по света, котката е символ на мощ, вечност, изящество, късмет и какви ли не други грациозни значения. В древен Египет, ако станело пожар в дома, първо спасявали котките, чак след това хората. Котката отдавна се е превърнала в символ за поколения хора, но тя със сигурност е нещо много повече от обикновен домашен любимец!

Със сигурност и без всякакво съмнение, всички видове котки са невероятни създания, които може да донесат както огромна радост на човек, така и доста неприятности, ако я настъпиш по опашката. Според някои древни вярвания всеки един от нас носи парченце от нрава на някоя котка. Коя се крие в теб, питат Webstage? Именно за това ние също задаваме този въпрос, но ще ви посочим и отговорите. Разберете още сега, коя котка се крив в нравът на вашата зодия!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM