Неделя, 19 Януари 2020
Характера на коя дива котка носиш според зодията ти?
18347

Характера на коя дива котка носиш според зодията ти?

Едва ли има човек на земята, който да не знае, че в много различни култури по света, котката е символ на мощ, вечност, изящество, късмет и какви ли не други грациозни значения. В древен Египет, ако станело пожар в дома, първо спасявали котките, чак след това хората. Котката отдавна се е превърнала в символ за поколения хора, но тя със сигурност е нещо много повече от обикновен домашен любимец!

Със сигурност и без всякакво съмнение, всички видове котки са невероятни създания, които може да донесат както огромна радост на човек, така и доста неприятности, ако я настъпиш по опашката. Според някои древни вярвания всеки един от нас носи парченце от нрава на някоя котка. Коя се крие в теб, питат Webstage? Именно за това ние също задаваме този въпрос, но ще ви посочим и отговорите. Разберете още сега, коя котка се крив в нравът на вашата зодия!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!