Сряда, 19 Януари 2022
Доминантна ли е вашата зодия
883

Доминантна ли е вашата зодия

Да доминираш значи да управляваш и владееш. Но дали наистина е лесно да имаш властен характер? Можем ли да се научим да бъдем доминантни или просто се раждаме като такива? Отговорът на този въпрос подготви специално за вас екипът на AstroData.bg, който ще ви помогне да разберете защо представителите на даден зодиакален знак са доминантни и на какво се дължи поведението им Държим да ви напомним, че доминантният и властен характер не означава, че общуването с човека е невъзможно – дори бихте се изненадали колко благотворно влияние би могло да има то върху вас.

Господата, които са родени под зодиакалния знак Лъв, се смятат за най-доминантни. Те не пропускат възможност да привличат погледите и вниманието върху себе си – те го смятат за задължително. Не ни разбирайте погрешно – мъжете зодия Лъв не обичат да изпъкват по смешен и глуповат начин. Те държат да омаят всички най-напред с външния си вид, а след това и с интелекта си. От Лъвовете можете да очаквате адекватно поведение в различни ситуации.

Представителите на зодия Лъв обичат да се занимават с колективни спортове. Но те държат да бъдат лидерите в отбора. Не пропускат възможност да покажат кой точно е шефът.

На работното място господата Лъвове постоянно се доказват. На съвещание или при обикновен разговор с колеги – те винаги имат тежката дума и са готови да влязат в остър конфликт, за да наложат мнението си.

Взаимоотношенията с мъжете зодия Лъв са леки и приятни. Винаги можете да разчитате на тях, за да поведат интересен разговор. В интимните отношения Лъвовете дават всички от себе си, за да се чувства дамата до тях като принцеса. Но имат изисквания – дамата им винаги трябва да изглежда безупречно. И макар да смятате, че решенията взимате заедно и то с пълен консенсус, много е възможно Лъвът просто да ви насочва към желаното от него решение.

Представителките на зодия Лъв също могат да бъдат оприличени като изключително доминантни. Някои ги наричат “кралици на драмата”, а други ги намират за забавни не могат да се наситят на компанията им. Истината е, че това са дами, които привличат вниманието с красота, стил и маниери. Обикновено това е жената в шикозно заведение, която има обиграни жестове и разказва история, а всички наоколо са вперили очи и просто не могат да се откъснат от нея.

Просто е невъзможно да се разсърдите на дама, родена под зодиакалния знак Лъв, тъй като те умеят да омайват околните. Лидерските им качества биват високо оценени от началниците на работното място и не след дълго заемат ръководна позиция.

Лъвиците са наистина интелигентни, което им помага да бъдат доминантни. Но те постигат всичко с финес и неповторима грация. Да бъде в центъра на вниманието – именно това е най-важно за представителките на зодия Лъв. Много дами ревнуват, тъй като Лъвиците сякаш поглъщат вниманието на всички, но не бива да им се сърдите, тъй като тези дами просто умеят да омайват и да заразяват околните със сексапил, чар и красота.

Макар и доминантни, дамите зодия Лъв могат да ни научат на много неща и би трябвало да се вслушваме в съветите им.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година