Понеделник, 4 Декември 2023
8 безценни съвета за успех за дами над 35
686

8 безценни съвета за успех за дами над 35

Коя е възрастта, от която се плашите? За повечето дами това е навършването на 35-тата годишнина. Днес ще ви разкрием какви са грешките и опитът, придобит от жени, които вече са минали по същия път и са разбрали, че да си в средата на 30-те е наистина прекрасен период от живота на всяка жена. 

1. Научете се да хабите силите си при спор с човек, който не приема друга гледна точка. Да, може и да ви се иска да изразите мнението си, но усещането ще бъде все едно спорите с домашния любимец. Усмихнете се топло, кимайте с интерес и оставете опонента да си говори сам. В противен случай единственото, което ще получите, е главоболие.

2. Не отказвайте покана за пътуване. Шефът иска да ви изпрати в командировка, приятелки ви предлагат вълнуващ уикенд само за момичета, с партньора ви искате да си починете - възползвайте се от всеки шанс за пътуване, за да се разтоварите и да забравите за еднообразието на ежедневието. Няма по-добра почивка.

3. Вечната дилема какво да приготвите за хапване трябва да спре. В интернет вече има достатъчно рецепти, които съчетават вкусни гозби, но без излишни калории. Открийте и пригответе именно тях - и вълкът сит, и агнето цяло.

4. Колебанието дали искате страст или добро отношение, вече не трябва да го има. Доверете се на инстинкта си, който в повечето случаи ви казва, че имате нужда от добър и честен човек до себе си, на когото можете да поверите всички страхове и спомени. Страстта отшумява бързо и пепелта, която остава след нея, няма да ви стопли. 

5. Подарете си емоционален релакс. Отидете на спа, прочетете хубава книга или просто останете няколко дни сами, за да избистрите съзнанието. Гарантираме ви, че решението на възникналите проблеми ще дойде лесно, когато си починете от всички наоколо и останете насаме със собствените си мисли.

6. Даването на съвет на околните е подходящо само когато този съвет изрично е бил поискан от вас. Няма нужда да предлагате решения за изход от различни ситуации на хора, които не го изискват от вас. Рискувате да се превърнете в досаден и нежелан събеседник.

7. Поглезете се с нови обувки, маркова козметика или стилна чанта заради самите себе си. Мъжът трябва да остане поразен от вида ви, но причината за него трябва да бъде вашето желание да се почувствате добре, а не да направите добро впечатление на околните. 

8. Прекарването на безсънни нощи и безкрайни мисли за човек, който не проявява адекватно отношение към вас, е загуба на нерви и време. Насочете енергията си към хората, които го заслужават, а другите просто изхвърлете от живота си.