Вторник, 23 Април 2024
5 причини да правите любов всеки ден
5761

5 причини да правите любов всеки ден

Удоволствието… има ли нещо по-хубаво от него? Подвизите в спалнята са желано начало и завършек на всеки ден.
Обичате ли физическата интимност с вашия партньор? Сигурни сме, че отговорът ви е “да”. А знаете ли, че правенето на любов не ви носи само физическа наслада? Точно така, редовните ласки ви гарантират здраве, повече усмивки и увереност.

Кои са причините да правим любов всеки ден?

Причина №1 По-малко стрес
Всеки ден попадате в задръстване, пътувайки към офиса; всеки ден се сблъсквате с редица проблеми на работното място; всеки ден полагате неимоверни усилия да се усмихвате на хора, с които изобщо нямате желание да разговаряте; всеки ден времето не ви стига за изпълнението на всички задачи, а свободното време е мираж. Стресът е главният виновник за появата на редица заболявания, прави ни нещастни и изцежда енергията ни. Ето защо ежедневните интимни ласка с вашия партньор ви гарантират избавление от стреса и повече сили за справяне с всичко в градската джунгла.

Причина №2 Стройна фигура
Спортът е чудесен начин да се поддържаме във форма, но желанието да тичаме в парка рязко намалява през студените месеци от годината. А защо не замените някои от тренировките във фитнеса с усилени тренировки в спалнята? Да, именно тази сладка физическа активност ще ви помогне да се справят с изгарянето на калориите, а е и доста по-приятна от бягащата пътечка.

Причина №3 Крепко здраве
Хората, които правят любов всеки ден могат да се похвалят със силна имунна система. Да, отдайте се на физическото удоволствие и няма да ви се налага да се притеснявате от новия вирус, който върлува навсякъде. Доказано е, че редовната интимност спомага за повишаване на имунитета и за укрепване на цялостното здравословно състояние.

Причина №4 Редовна интимност за дълъг живот
Дълголетието е гарантирано на хората, които редовно се отдават физически на партньора си. Достигането до оргазъм е важно, тъй като именно вследствие от него в тялото ни се освобождава хормон, който отговаря за обновяването на тъканите. Точно така, дами, честото достигане до оргазъм помага на кожата да изглежда млада и държи бръчките далеч.

Причина №5 Интимността облекчава болката
Вечното извинение “Не мога сега – боли ме главата” вече не е в сила. Точно обратното – ако изпитвате болка, то тогава най-добре би било да се опитате да я потушите по естествен начин. Благодарение на подобна физическа близост с вашия партньор, необходимостта от приемане на лекарства за болежките значително намалява.

В случай, че все още не сте съвсем убедени, че ползите от редовното правене на любов са толкова големи, то тогава ви предлагаме просто да опитате. Уверяваме ви, че ще спечелите много и то не само във физически, но и в емоционален план.