×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018

Спечели истинска звезда в небето носеща твоето име

Здравейте приятели. Много се чудехме, какво да Ви подарим за Коледа и внезапно ни обвзе страхотната идея да ви подарим истинска звезда в небето, която да носи вашето име.

Реално няма как да подарим звезда на всеки, защото AstroData се чете от хиляди хора всеки ден и това би било непосилно за нас :-) Именно за това решихме да подарим 1 звезда, която ще разиграем с томбола.

За да участвате в Коледната ни игра, трябва само да харесате и споделите тази статия сред приятелите си във Facebook, Google+ или Twitter. Всеки който хареса и сподели, автоматично се регистрира за участие в томболата.

1. Харесай и сподели
2. Изпрати ни писмо че си споделил на адрес: info@astrodata.bg
3. В писмото ни напиши товята рождена дата и твоето име, за да можем да кръстим звездата на теб, ако спечелиш.

       Tweet.
Само малка част от звездите имат имена, произхождащи от Арабската, Гръцката и Римска митологии.

В огромната си част те са класифицирани по астрономическите си координати и номерата си в звездните каталози и атласи и нямат имена. Първият "Речник на наименованията на небесните обекти", издаден в САЩ през 1983 г. описва повече от хиляда различни системи на обозначаване, използвани днес.Сертификатът за вписване в Универсалния международен регистър на небесните тела DreamStarDome е с размерА4 (21 х 29.5 см) в красива рамка с антирефлексно стъкло. На звездната карта, която ще получите заедно със сертификата, Вашата звезда е оградена в кръг и са отбелязани небесните и координати.

Всичко това ще получите в луксозна опаковка. Всички спечелили ще бъдат обявени на страницата ни във Facebook на 10 януари 2014г.

Успех на всички и Весели празници !

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM