×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 26 Април 2018

Личностен тест за всяка индивидуалност

Сигурно вече се питате какво се изисква от вас за този прекрасен тест. Просто последвайте следващите няколко стъпки и се забавлявайте.

Погледнете дърветата от картинката и изберете без много да се чудите (важно е да изберете колкото се може по-бързо) това, което ви допада най-много.

Не мислете твърде дълго, няма грешни отговори! След като изберете дърво, вижте какво пише за него. Забавлявайте и незабравяйте да споделяте :-)
       Tweet.
1. Щедър и морален. Стремите се да станете най-добър. Имате много високи амбиции и стандарти. На хората може да им се струва, че с вас е трудно, но най-трудно ви е на вас със самите себе си. Работите упорито, но не сте егоист. Работите, защото искате да направите света едно по-хубаво място. Обичате, докато не ви ранят. После… пак не бързате да спрете да обичате. Много малко хора могат да оценят по достойнство всичко, което правите.

2. Увлекателен и правдив. Вие сте отговорен човек, който обича да се грижи за другите. Вярвате в честния труд и лесно поемате отговорности. Имате хубав характер. Предизвиквате доверие у хората. Вие сте ярка личност, бърза и остроумна. Вие сте дисидент, винаги имате да разкажете нещо интересно на другите.

3. Умен и замислящ се. Отличен мислител. Вашите мисли и идеи са най-важното. Обичате да обмисляте теориите и възгледите си в самота. Интроверт. Разбирате се с тези, които обичат да мислят и да научават. Никога не сте повърхностен. Губите много време, размишлявайки за морални стойности. Опитвате се да правите това, което е правилно да се прави, даже ако по-голямата част от обществото не е съгласна с вас.

4. Проницателен и философ, вие сте уникален, душа, единствена по рода си. Около вас няма никого, който дори и малко да прилича на вас. Вие сте интуитивен и малко странен. Често ви разбират неправилно, а това ви ранява. Необходимо ви е лично пространство. Трябва да се развива вашето творчество, то изисква уважението на околните. Вие сте човек, който отчетливо вижда тъмните и светлите страни на живота. Много сте емоционален.

5. Уверен и доминиращ. Много независим. Вашият принцип е «ще го направя сам/а». Разчитате само на себе си. Знаете как да останете силен за себе си и хората, които обичате. Знаете какво искате и не се боите да тръгнете след него. Единственото, което изисквате от хората е да са искрени с вас. Готови сте за истината.

6. Добър и чувствителен. Лесно създавате отношения с хората. Имате много приятели, обичате да правите живота им по-добър. Имате топла и светла аура. Хората се чувстват много спокойно във ваше присъствие. Всеки ден мислите как да стане още по-хубаво. Искате да сте интересен, проницателен и уникален. Необходима ви е любов, повече, отколкото на всеки друг по света. Готови сте да обичате тези, които не ви обичат в замяна.

7. Щастлив и невъзмутим. Вие сте чувствителен и разбиращ човек. Слушате внимателно и без осъждане. Смятате, че всеки човек има собствен път в живота си. Лесно приемате събитията и хората. Устойчив сте на стрес и рядко се безпокоите. По принцип, сте доста широко скроен. Винаги прекарвате добре времето си, без да се отклонявате от собствения си път.

8. Очарователен и енергичен. Вие сте весел, смешен човек. Намирате се в хармония с целия свят. Спонтанен сте. Винаги пълен с ентусиазъм. Винаги „за“, особено ако става дума за някакво приключение. Често удивявате и шокирате хората. Но какво да се прави… просто винаги оставате верни на себе си. Всичко ви е интересно, лесно се увличате. Ако нещо ви интересува, няма да се успокоите, докато не го изучите подробно.

9. Пълен с оптимизъм и късметлия. Вярвате, че животът е подарък и се опитвате да направите колкото се може повече и да се възползвате колкото се може повече от това, което ви е дадено. Безкрайно се гордеете от това, което сте постигнали в живота. Готови сте да споделите всички радости и тъги с тези, които обичате. Имате много здрав възглед за живота. Виждате, че чашата е наполовина пълна. Използвате всяка възможност да простите, да се учите и да растете. Животът е прекалено кратък, за да се прави нещо друго.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM