×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 28 Май 2018

Известни са участниците в конкурс Български награди за уеб, издание 2013

Заявленията за участия тази година бяха над 170, като до конкурса бяха допуснати 156 участника. Традиционно, най-много проекти се състезават в професионалния панел. Одобрените участия там са 53.

Впечатление прави големия интерес, към създадения през миналата година маркетингов панел, където участията тази година са над два пъти повече, в сравнение с 2012-та - 47. Отражение на свития медиен пазар у нас са изключително малкото проекти, записани за участие в секция "Медийни награди за уеб" и докато в други категории броя на конкурсните проекти бележи ръст, заявилите участие медии са едва 7.
Обнадеждаващо, най-оспорвана в Браншовите награди е категория "Култура и изкуство, наука и образование", в която за голямата награда ще се борят цели 9 проекта. В Професионални награди, конкуренцията е най-голяма в категории "Мобилно приложение" и "Най-добър продуктов и корпоративен сайт", а в маркетинговия панел, най-много участия (14) има регистрирани в категория "Кампания в социалните мрежи".

Традиционно за конкурса "Български награди за уеб", проектите заявили участие са на много високо професионално ниво, което е предпоставка за една оспорвана и изключително интересна кампания.

Може да видите обявените участници на http://webawards.bg/bg/participant

До 24:00 часа на 20 юни 2013 г. (четвъртък) журито ще гласува, като номинира по трима финалиста в категория. Те ще станат известни и ще бъдат публикувани на сайта на конкурса в 12:00 часа на 21 юни 2012 г. (петък).

Избраните от журито финалисти ще могат да защитят своите проекти на живо пред журито и широката аудитория на 24 и 25 юни 2013 г. в хотел „Арена ди Сердика”. Програмата за защитата на финалистите ще бъде публикувана на сайта на конкурса.

Официален спонсор на конкурса е SuperHosting.BG.

Сребърен спонсор на конкурса
е Информационно обслужване АД

Материални спонсори на конкурса са Уан Травел ООД, Shark, Guliver Photos, представител на Getty Images и Thinkstockphotos за България, ХермесСофт ООД, БиЕмДжи, оторозираният дистрибутор на Adobe, ИЗИАДС ЕООД и Горна баня ООД.

Конкурс Български награди за уеб 2013 се провежда с подкрепата на: БАСКОМ, Фондация “Клъстер информационни и комуникационни технологии”, БАИТ, АСТЕЛ, Интерактив Адвъртайзинг Бюро България (IAB България), ESI CENTER BULGARIA, Национален съвет по саморегулация в рекламата (НСС), Българска асоциация на рекламодателите (БАР), Фондация „БГ Сайт”.

Официални медийни партньори на конкурса: Дарик Уеб, еАкадемия, newtrend.bg, capital.bg, dnevnik.bg, bTV и кабината.com

Медийни партньори на конкурса: Програмата Медия Груп, socialevo.net, azcheta.com, bgreklama.bg, Jobtiger.bg, actualno.com, expert.bg, iwoman.bg, IDG.bg, computerworld.bg, technews.bg, kaldata.com, dimitech.net, bgmaps.com, eleven.bg, dechko.bg и astrodata.bg

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM