Понеделник, 22 Април 2019
Водолей

Седмичен хороскоп
09 - 16 Юли 2018

1739

Седмичен хороскоп - Водолей - 09.07.2018 - 16.07.2018 година 

Дните ви ще са изпълнени с работа, но ще ви се отдава с лекота да следвате намеренията си. Самочувствието ви ще е на ниво и не заради несъществуващи постижения, а поради съвсем реални и видими успехи.

Творческите ви планове ще получат развитие и много от вас ще осъществят желанията си. Деловите контакти ще ви донесат добри перспективи, изградили сте авторитет, с който ви приемат навсякъде. Като хора, стъпили здраво на краката си, кореспондирате с изискванията на времето с адекватни мисли и действия. Животът ви ще е по-лек и осмислен, ако сте сговорчиви и добронамерени. Ще се радвате на споделена топлина и нежни чувства, които ще озаряват лицето ви.

Близостта на истинските приятели и на хората, на които може да разчитате безусловно е нещо, с което не всеки може да се похвали. За щастие вие го можете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година