Понеделник, 20 Януари 2020
Водолей

Седмичен хороскоп
09 - 16 Декември 2019

1335

Седмичен хороскоп - Водолей - 09.12.2019 - 16.12.2019 година  

Съзнателно ще се заемете с промените, като потвърждение за умението ви да насърчавате и подобрявате живота, своя и на другите.

В тази връзка ще засилите контактите си, наблягайки на онези, които биха ви улеснили в реализацията на идеи, проекти, новости и всичко, с което се заемете. В процеса на работата си ще преодолявате препятствия, ще търсите и откривате по-преки пътища към успеха. Хуманността и далновидността ви са качества, с които се отличавате от много други до себе си и те ще ви изведат до лидерски позиции. Ще благоприятствате реализацията и на чужди идеи, полезни за повече хора. Наясно сте с отговорностите, с които се обвързвате, но това не ви притеснява.

Не допускайте крайности в мисленето и действията си, за да не изпаднете в само изолация и разочарования, ако постъпките ви станат причина за нечие страдание. Някой, към когото не сте безразлични ще ви напомни за себе си, предвид заетостта ви. Приемете го като знак за начало, бъдете активни и действайте. Ще ви бъде интересно и приятно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година