Сряда, 21 Август 2019
Водолей

Седмичен хороскоп
07 - 14 Септември 2015

863

Желано присъствие ще ви се отрази положително на мисленето и емоциите. Все повече ще осъзнаете ползата от даването, може би защото и очакванията ви да получите са големи. Ще станете по-добронамерени и вежливи, и което е най-изненадващото, ще пренебрегвате интересите си в полза на общите.

Такъв е пътя на новото време и който не го осъзнава си остана за негова сметка. Съдбата ще толерира разумните ви и последователни действия, партньорските взаимоотношения и не на последно място личното ви присъствие. Удоволствие ще ви носят занимания, чрез които ще задълбочите знанията и уменията си. Не сте безпомощни, напротив.

Силни и с добра ориентация във всеки един момент, ще успявате да се защитите от хора, чиято цел е да ви уязвят и отнемат от енергията ви. Духовната ви проникновеност и търсения ще ви карат да следвате убежденията си, въпреки остарелите догми и нечии, несъвпадащи с вашите позиции. Вярата в доброто ви дава сили и помага да вървите уверено напред.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година