Понеделник, 11 Декември 2023
Водолей

Седмичен хороскоп
07 - 14 Октомври 2019

2052

Седмичен хороскоп - Водолей - 07.10.2019 - 14.10.2019 година 

Ще ви привличат нови запознанства и приятелства, пред които да се изявите. Изпитвате нужда от нечия подкрепа, като не криете обзелата ви несигурност.

Не губете връзката със семейството си.Там сте най-защитени, каквото и да си мислите. Ще утвърдите позициите си на работното място и ще се включите в нови предизвикателства заедно с колеги и съмишленици. Склонни сте да рискувате в материално отношение, но можете да разчитате единствено на себе си. Намерете време за отмора. Животът ви в много направления е свързан с промени, които са съпътствани от здравословни неразположения. Не се тревожете, но и не ги пренебрегвайте.

Любовта присъства до вас, но по-често не я забелязвате. Може би трябва да направите първата крачка вие. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!