Неделя, 25 Февруари 2024
Водолей

Седмичен хороскоп
07 - 14 Декември 2020

971

Седмичен хороскоп - Водолей - 07.12.2020 - 14.12.2020 година

Преживяванията, породени от силни емоции и бурни взаимоотношения изчерпаха много от енергията ви. Разумно и премерено ще дадете предимство на решенията, продиктувани от разума си и няма да сгрешите. Ще отделите повече внимание на предстоящите събития, спазвайки правилата на рутинната си работа.

Въпреки вътрешните съмнения и лични неудачи постигнатото в професионалната сфера говори достатъчно красноречиво за вас, от което авторитета ви ще расте. Последователно и отстоявайки завоюваните позиции ще напредвате в йерархията. В семейството си трябва да обърнете повече внимание на децата, дори и пораснали претенциите им към вас не секват. Често това създава предпоставка за конфликти, защото и вие имате нерви. Възможна е раздяла и нова интимна обвързаност.

Привлекателни сте за представителите на противоположния пол и връзките ви носят настроение. В края на седмицата ще можете да се отпуснете и да се повеселите с приятели. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!