Понеделник, 5 Юни 2023
Водолей

Седмичен хороскоп
05 - 12 Март 2018

3555

Седмичен хороскоп - Водолей - 05.03.2018 - 12.03.2018 година

Като носители на много и позитивна енергия, ще насочвате другите и заедно ще работите в името на по-добрите идеи и решения. Общите ви усилия ще довеждат до добри резултати, от което ще растат доходите и настроението ви.

С личните си и професионални качества и подготовка ще привличате вниманието на хора, имащи високи позиции в йерархията. От съвместното ви сътрудничество предстои да стартират интересни проекти. Без затруднения ще създавате връзки и ще разширявате кръга от полезни познанства, това са част от нещата, които ви се отдават. Добрите ви идеи бързо ще срещнат разбиране и безпрепятствено ще ги реализирате, стига да сте последователни в действията си.

Новостите ви привличат и не търсите причини да се конфронтирате с никого, с тези и други свои разбирания ще вървите напред. Хармонията в душата и обикновените на пръв поглед неща ще ви носят приятни вълнения, както и успехите, които ви предстоят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-