Неделя, 23 Февруари 2020
Водолей

Седмичен хороскоп
04 - 11 Юни 2018

2061
Седмичен хороскоп - Водолей - 04.06.2018 - 11.06.2018 година  
 
Не избързвайте с новите си проекти, ако не сте напълно убедени, че момента е подходящ. В противен случай ще насочите силите си в посока, без да сте приключили вече започнатите си дела.
 
В интерес на работата ви ще бъде да сте последователни и постоянни в намеренията си. Бизнесът ви навлиза в по-зрял етап от развитието си. Изчистили сте емоциите и като истински професионалисти сте поставили по-следващите си цели. Други ще сменят работното си място с ново, започвайки на чисто в отношенията си с колеги и началници. Познавайки себе си, е добре да осигурите подходящата атмосфера за развитие на потенциала си.
 
Не се жалете, покажете на какво сте способни и ще получите предимства. В личен план също ви предстоят изненади. Приятни вълнения ще ви върнат усещането за любов и човешка топлина. По-добрите ви очаквания ще се сбъднат. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!

Годишен хороскоп за 2020-та година