Четвъртък, 28 Септември 2023
Водолей

Седмичен хороскоп
30 - 07 Май 2018

2211

Седмичен хороскоп - Водолей - 30.04.2018 - 07.05.2018 година

Гледайте на случващото се от към добрата му страна и не търсете причини за недоволство. Имайки поглед за хубавото в живота, няма да ви липсват внимание и добро настроение.

Често ще оставате доволни от развитието на събитията, разбира се, включвайки се активно в тях. С позитивни мисли и добър тон в общуванията си ще влияете върху решенията на околните в полза на по-доброто бъдеще. В обратният случай рискувате да загубите уважението им, но и повече. Споделяйте открито успехите им и гледайте на забележките към себе си, като възможност за развитие. Контактите ви с професионалисти и интересни хора ще благоприятстват работата ви, от която ще печелите и за в бъдеще. Използвайте знанията и опита си, чрез тях можете да забогатеете, но не забравяйте - очакванията ви трябва да са пропорционални на усилията ви. По-лесно ще ви бъде, ако успеете да се освободите от притесненията си, но за това се иска работа умствена, физическа и духовна.

Използвайте силата на мисълта си, подредете и следвайте целите си, като започнете с най-близко осъществимите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!