Неделя, 13 Юни 2021
Водолей

Седмичен хороскоп
30 - 06 Август 2018

2009

Седмичен хороскоп - Водолей - 30.07.2018 - 05.08.2018 година  

Въпроси от служебен, обществен и личен характер ще направят ежедневието ви по-динамично. Наред с професионалните задачи, ще усвоявате новостите и намирате оптималните решения за тяхното приложение.

Постигнатото ще ви прави по-уверени и с нови сили ще пристъпвате към предизвикателствата. Успехите ще се отразяват положително на самочувствието и живота ви като цяло. Реализирайки бизнес-проекти и други важни за вас начинания, ще подобрявате взаимоотношенията си с партньори, приятели и не на последно място с близките ви хора. С добри намерения ще пристъпвате към всеки възникнал проблем, което е предпоставка за успешното му решаване, но и още нещо. Промяната при вас е повече от очевидна. Нещо силно ви е повлияло и накарало да погледнете на живота си от друг ъгъл.

Противоречията ще се изяснят и с освободено мислене ще търсите пътища за нови изяви. Уважавайте човека до себе си, насърчавайте го да се развива и го подкрепяйте в намеренията му. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година