Неделя, 26 Май 2024
Водолей

Седмичен хороскоп
26 - 02 Септември 2019

2162

Седмичен хороскоп - Водолей - 26.08.2019 - 02.09.2019 година 

Запазете търпението си към ситуации, които ще ви провокират с перспективи за бързо забогатяване. Не се изкушавайте, за да не се превърнете в лесна плячка за изпечени мошеници и проводници на недобри сили.

Със свои сили и действия ще постигнете напредък в работата си и ще се сдобиете с повече средства. Те ще ви позволят да изчистите стари задължения и да помислите за подобряване на бита си. Оставащите дни до края на периода ще се ориентирате към приключване на вече започнати проекти. Предложения за допълнителна работа или други странични интереси ще ви обогатят финансово и ще мислите за далечно пътуване. Романтичните дами ще търсят по-често компанията на млади и свободни господа, с цел развлечения и нови познания.

Бъдете разумни, не допускайте някой, който ви обича да страда. С децата си ще трябва да се съобразявате, ако искате да запазите уважението им към вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!