×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 20 Април 2018
Водолей

Седмичен хороскоп
25 - 01 Февруари 2016

2713
Както и до сега, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Влагайки разум и хъс за реализация, и в същото време изразявайки доброто у себе си, ще привличате подкрепата на себеподобните си. В бизнес план са възможни финансови реализации, изгодни вложения в имоти, възползвайки се от благоприятните условия на пазара сега. С участието си в обществен форум ще покажете активно присъствие в социалния, политически и културен живот.
 
В различни посоки ще е насочена активността ви, но във всички случаи подчинена на усещането ви за справедливост, мир и взаимноизгодни договорености. С позитивно мислене и отхвърлили ограниченията, ще откривате за себе си нови перспективи. Ще се сдобиете с известност и удобства, заслугата за които ще е изцяло ваша. Разбира се, всичко си има цена.
 
Не позволявайте на промените да ви отдалечат от онези, които ви обичат, за да не се почувствате уморени, самотни и тъжни. Знаете на къде сте тръгнали и към какво се стремите, не се променяйте. Останете си приветливи и добри. 14-ти февруари наближава, за това не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.