Събота, 14 Декември 2019
Водолей

Седмичен хороскоп
24 - 31 Октомври 2016

4943
Седмичен хороскоп - Водолей - 24.10.2016 - 31.10.2016 година
 
Динамично развиващите се събития покрай вас ще наложат промени, отразяващи се най-вече на отношението ви към едни, за сметка на други. Върховете и спадовете са част от биографията на всеки от нас, важни са уроците, които научаваме. Чрез тях каляваме волята си и се подготвяме за предстоящите си развития. С натрупване на опит и знания ставате по-овладени от към емоции и по-мъдри от към решения. Наученото ви помага да осъзнаете по-добре целите си и нещата, от които бихте искали да се предпазите за в бъдеще.
 
Ще има от какво да се чувствате доволни и това ще ви прави по-великодушни към чуждите несъвършенства. Очакват ви финансови придобивки и издигане в йерархията на управление, стига да сте упорити и да не спирате да се развивате. Финансови реализации. Предстоят ви пътувания и развлечения, а за необвързаните - нова любов. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година