Сряда, 8 Април 2020
Водолей

Седмичен хороскоп
23 - 30 Декември 2019

1857

Седмичен хороскоп - Водолей - 23.12.2019 - 30.12.2019 година  

Ако сте популярна личност проявите ви ще се следят с интерес от другите, и ще насочват общественото мнение в желаната от вас посока.

Това ви задължава към пределна добронамереност и благоразумие. В противен случай можете да насочите към себе си всичката отрицателна енергия, която витае наоколо. Ще се толерира всяко съдружие, което прави осъществими добрите идеи. В процеса на работа може да се наложи да се освободите от нечие нежелано присъствие. Направете го елегантно и не грубо, щом е за общото благо. В семейството ще има разногласия, които трябва заедно да решите. Равенство в мненията и никакъв превес на силите.

Парите освобождават сили, които градивните хора насочват в правилната посока, а останалите приветстват, отдавайки се на ниски страсти. Пилеенето им не е вашата стихия, но все пак, разумно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година