×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 17 Октомври 2018
Водолей

Седмичен хороскоп
21 - 28 Май 2018

1950

Седмичен хороскоп - Водолей - 21.05.2018 - 28.05.2018 година 

В свой стил, с амбиция и хъс ще работите, за да ускорите реализацията на намеренията си. Конкретни идеи ще съсредоточат усилията ви в посока, която ще се превърне във водеща, оставяйки на втори план всичко останало.

Прагматично ще се възползвате от условията и без да губите време ще изградите печеливша стратегия за действие. Безработните и търсещите подходяща работа ще открият добра възможност, която ще им позволи да разгърнат потенциала си. Във връзка със стартирането на нов проект ще получите потвърждение за финансова подкрепа, което ще ви освободи енергия и ще се концентрирате върху работата си по него. Не се притеснявайте, ако по някои задачи от програмата ви се променят условията. Бързо ще се адаптирате и е добре да оцените правилно ситуацията, защото в повечето случаи тя ще ви носи предимства.

Ще се чувствате добре, привличайки на своя страна вниманието и щедростта на хората с власт и положение в обществото. Здравето няма да ви създава проблеми, ако разбира се, сами не си навредите. Наред с всичко друго се грижете за отдиха и развлеченията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година