Вторник, 10 Декември 2019
Водолей

Седмичен хороскоп
02 - 09 Май 2016

3375
Седмичен хороскоп - Зодия Водолей - 02.05.2016 - 08.05.2016 година
С повишени амбиции и нови сили ще насочите вниманието си към професионалните си задачи и там ще съсредоточите силите си. Наясно сте, че има още какво да се прави, вървейки към върха. Ще се чувствате комфортно в компанията на хора, мислещи и впечатляващи ви с находчивите си и бързи решения. Финансовите въпроси отложете за по-късен етап. Моментът не е подходящ за рисковани ходови. Наред с професионалните проблеми ще се вълнувате от взаимоотношенията в семейството. Бъдете открити и не се дразнете, ако близките ви споделят за тревогите си. Сработването с тях ще ви позволи по-леко да преодолявате и своите неудачи. В интимният ви живот също има какво да направите.
 
Ако сърцето ви вече е другаде, не се колебайте да го споделите. Не оставяйте напразни надежди у другия да отлагат крайното решение. Работещите в сферата на изкуството ще събират интереса на публика и критика. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година