Петък, 3 Февруари 2023
Водолей

Седмичен хороскоп
02 - 09 Януари 2023

1226

Седмичен хороскоп - Водолей - 02.01.2023 - 09.01.2023 година 

Ще насочите енерегийният си подем в подкрепа на плановете си и няма да спрете, докато не постигнете очакваните резултати. Добрите ви идеи се нуждаят от хора, с които да ги осъществите. Възползвайте се от всички позволени начини, за да привлечете повече съмишленици в подкрепа на каузата си.

Заставайки с авторитета си и показвайки умение в преговорите, ще постигате повече в сравнение с други, при същите условия. Не забравяйте и по-често изразявайте уважението си към хората до вас, покажете им своята съпричастност и потиснете егото си. Това ще ви направи достъпни и ще ускори постигане на общите ви цели. Настроението ви ще се подобри от финансовите успехи и материални придобивки, които следват.

Други ще се посветят на домашни задачи или обучението си, всеки според интересите и влеченията си. Бихте могли да се застраховате от недоразумения, като се държите естествено и потиснете напиращото за показ самочувствие. Енергията на празника ще повиши вибрациите и духовните му послания ще стигнат до вас.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-