Сряда, 20 Март 2019
Водолей

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

3096

Седмичен хороскоп - Водолей - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

Важно за вас през тези дни е да запазите мисълта си спокойна и позитивна, като не предприемате нищо, с което бихте компрометирали доброто си име.

Авторитетът ви на професионалисти и хора, ползващи се с доверието на другите ще ви помогне да постигнете желаните договорености и поставите начало на нови проекти. Финансовите ви дела ще се развиват с променлив успех, но в голямата си част ще зависят от активността и умението ви да довеждате до край започнатото. Добрият тон в общуването ще ви спести непредвидени обрати и коментари, които иначе биха ви повлияли негативно.

Ще се възползвате от контактите си, за да напреднете в конкретна сфера или да придвижите по-бързо уреждане на административен въпрос. Тези и други ваши проявления ще ви доближат до целите ви, но за да се случи всичко това е нужно да контролирате емоции и чувствата си, и предвидливо да отстъпите, ако е нужно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година