Четвъртък, 9 Април 2020
Водолей

Седмичен хороскоп
19 - 26 Декември 2016

3759
Седмичен хороскоп - Водолей - 19.12.2016 - 26.12.2016 година
 
От идващата до вас информация ще изберете онази, която би ви улеснила в избора на решение. Ще съумеете добре да защитите интересите си, но се пазете да не задълбаете в дребнавостите. Бъдете на нивото на отговорностите, които стоят пред вас и не се поддавайте на нездрави емоции, които понякога ви връхлитат, запазете мисълта си бистра и гъвкава. Ако се чувствате преуморени, прехвърлете част от задачите си на сътрудниците около вас. Периодът е силен и с даденостите, които имате ще постигнете бърз напредък. На някои от вас им предстои издигане в йерархията, ще приемете новите предизвикателства, без да жалите себе си.
 
Във възможностите ви е да помогнете на много хора, заемайки своята принципна позиция по проблеми от широк мащаб, разкривайки благородството и милосърдието си. И благодарение на тях ще насочите върху себе си много и добри очаквания. С основание самочувствието ви ще нарасне, подчинявайки го на хуманни каузи и трасирайки пътя на доброто към всички. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година