Петък, 20 Септември 2019
Водолей

Седмичен хороскоп
17 - 24 Октомври 2016

3388
Седмичен хороскоп - Водолей - 17.10.2016 - 24.10.2016 година
 
Настъпващите промени при хората на бизнеса ще им помогнат да си върнат загубеното и да калкулират печалби. Нужно е последователност в действията. Не допускайте емоциите да ви владеят при вземането на решения. При публични изяви горното е задължително. В някаква степен можете да разчитате на партньорите и колегите си, но не докрай. Деловите представители на знака ще имат затрудни контакти с администрацията и властта. Възможно е да срещнат прегради, които никак няма да ги ентусиазират, напротив.
 
Стара връзка ще събуди у някои от вас романтични настроения и чувства. Покажете, че нищо не е забравено. Родителите ви ще се опитат по някакъв начин да се намесят в отношенията с интимният ви партньор. Не го допускайте, но им помогнете да се справят по-лесно с проблемите си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година