Четвъртък, 9 Април 2020
Водолей

Седмичен хороскоп
17 - 24 Февруари 2020

1869

Седмичен хороскоп - Водолей - 17.02.2020 - 24.02.2020 година

С чиста съвест и морал ще ви бъде по-лесно да получите онова, към което се стремите. Ще продължите и занапред независимо, аргументирано и правилно да вземате решенията си, следвайки логиката на събитията и собствената си мисъл. Няма да останете длъжници никому, най-малко на предизвикателства, ще отговорите подобаващо, за което ще благоприятстват и обстоятелствата.

Оставете миналото на историците, вашият път налага да гледате напред, като работите за него с всички сили. Здравето ви се нуждае от повече грижи, умората и стресът биха могли да провокират у вас неразположения и дори по-сериозни състояния. Финансовите ви очаквания ще се сбъднат с известни приближения, но във всички случаи ще ви помогнат на бюджета. Необвързаните и безработните ще имат предложения, които ще ги направят по-активни в търсене на подходяща работа и партньор. Духовните занимания ще ви зареждат с енергия и дават сила.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година