Петък, 19 Юли 2019
Водолей

Седмичен хороскоп
17 - 24 Април 2017

3967
Седмичен хороскоп - Водолей - 17.04.2017 - 24.04.2017 година
 
С укрепнала вяра и обновени сили ще се посветите на делата си, загърбвайки всичко, което ви връща назад. Ще се радвате на придобивки, измежду които ново жилище или предпочитана работа. Радостните вълнения ще поддържат духа ви силен и амбицирани, ще търсите предизвикателствата в живота си. Мотивирани сте да повишите активността си, насочвайки я в различни посоки, в зависимост от интересите и душевната си нагласа. Прагматично ще подбирате сътрудниците си, според личните си предпочитанията и опита, който имат, но във всички случаи, водени от желанието за просперитет. Вие също не отказвайте жестовете, които очакват от вас и ще привличате доброто към себе си. Усмихвайте се и бъдете сговорчиви към всички, така и късметът няма да ви подмине.
 
Много от вас разгръщат нова страница в живота си, има какво да дадат и да получат, не лишавайте никого от вниманието си. С хармония в душата си посрещайте всеки нов ден и го живейте пълноценно. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година