Събота, 23 Март 2019
Водолей

Седмичен хороскоп
16 - 23 Април 2018

3281

Седмичен хороскоп - Водолей - 16.04.2018 - 23.04.2018 година

Седмицата ще премине под знака на романтичните настроения и емоции. С удоволствие ще се отдадете на желанията си, стига това да не пречи на рутинната ви работа.

По-често ще търсите компанията на известни хора, надявайки се това да направи популярни и вас. Дайте си сметка, че авторитета и значимостта ви са изградени не върху изпразнени от съдържание пози, а в резултат на истинска работа и себе доказване. Ще излагате идеите си, концентрирайки върху себе си енергията на много хора. Насочете я в правилната посока, в противен случай ще бъдете затруднени в действията си.

Изхождайте от интересите на всички и променете начина на мислене на онези, които се противопоставят на общите това се отнася най-вече за политиците. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година