Неделя, 31 Май 2020
Водолей

Седмичен хороскоп
15 - 22 Октомври 2018

1705

Седмичен хороскоп - Водолей - 15.10.2018 - 22.10.2018 година   

Изискванията към другите ви задължават да проявявате повече яснота в собствените си действия, за да бъдете разбрани и да получите очакваната подкрепа.

Имате сили и можете и сами да се справите, но защо да стигате до крайности, когато с обединени усилия ще ви бъде по-леко и удобно. И най-важното вие го искате, чувствате се добре сред онези, които ви обичат, а близостта им ви зарежда с енергия. Подреждането на приоритетите е крачка към успеха, интуицията е също важна, но основното си остава работата. С отворени сетива и в кондиция ще се насочите към прояви, водещи към целта, в което няма никакво съмнение.

Използвайте знанията и опита си, както и силата на момента, от тях никой не може да ви лиши. В семейството и във връзката ви с партньора не позволявайте на умората да влияе на отношенията ви. Ще се справяте с всичко, което животът ви предлага. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година