×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 15 Ноември 2018
Водолей

Седмичен хороскоп
14 - 21 Септември 2015

1932
Доверете се единствено и само на собственото си усещане за нещата. Правилни са действията ви по отношение на вашата трудова ангажираност. Нямате причини за безпокойство, и ако такова има, то е плод на собствената ви мисъл. Ще успеете и ще се радвате на постигнатото от вас.
 
Разумът ви е водещ, но не пренебрегвайте и чувствата си. Мащабите, с които работите ще ви посочат други пътища към целта. Някои от вас ще пътуват по служебни въпроси.
 
Градите бъдещето си сега и това изисква повече вяра в себе си. Необходимо ви е повече спокойствие и уравновесена мисъл. Физически сте податливи и това е следствие на небалансираното ви емоционално състояние за момента. Търсете прекият допир с природата, който ще ви зареди с така нужната ви енергия.


AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година