Четвъртък, 1 Декември 2022
Водолей

Седмичен хороскоп
13 - 20 Ноември 2017

4076
Седмичен хороскоп - Водолей - 13.11.2017 - 20.11.2017 година
 
С освободено от предразсъдъци мислене и силно присъствие, ще насочвате хода на събитията /доколкото това ви се отдава/в своя полза. С идеите и поведението си ще привличате вниманието на много хора върху себе си, но бъдете внимателни.
 
Не си позволявайте волности, които биха ви дискредитирали или повлияли неблагоприятно на други, защитавайки собствените си интереси. Не вземайте решения от позицията на силата и властта, която имате. Ще стигнете далече, стига да оцените мига и да можете да се владеете в мислите, думите, емоциите и действията си. Възнаграждението ви ще е пропорционално на енергията, която влагате в работата си. Ако сте мотивирани и позитивно настроени към света край вас ще откривате лесно преките пътища към целта си, без това да се отразява на здравето, нервите и връзките ви.
 
В личните си взаимоотношения насърчавайте човека до вас да изрази позицията си, уважавайте го и ще се радвате на взаимност. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година