Сряда, 26 Юни 2019
Водолей

Седмичен хороскоп
13 - 20 Август 2018

1629

Седмичен хороскоп - Водолей - 13.08.2018 - 20.08.2018 година  

При част от вас започват промени, отнасящи се до професионалната им реализация, за други те ще са по-изразени в личните им взаимоотношения и най-вече в интимния им живот.

Дори и да не желаете да се разделите с някои стари навици, живота ще го наложи. Настройките може да ви създадат неудобства в началото, но скоро ще подобрите тонуса си, ще почувствате прилив на енергия и сили. Нови неща ще ви привличат и ще откривате добри перспективи в на пръв поглед не интересни занимания. Поради умението ви да виждате далече напред може да се изкушите от желания, чието време не е дошло, което налага да бъдете повече реалисти.

Сами ще се отдалечите от хора, чието мислене е различно от вашето, не споделят идеите ви и изповядат различни ценности. Противно на тях ще търсите обкръжението на съмишленици и ще се доверявате на истинските си приятели. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година