Петък, 8 Декември 2023
Водолей

Седмичен хороскоп
12 - 19 Февруари 2018

7057
Седмичен хороскоп - Водолей - 12.02.2018 - 19.02.2018 година
 
Събитията ще идват едно след друго при вас, но поради вроденото си чувство за справедливост ще запазите неутралитет, в очакване на повече яснота.
 
По отношение на предстоящото в живота ви сте изградили рефлекс да не избързвате, но сега е важно да бъдете активни, ако искате да спечелите. Като цяло седмицата е благоприятна за работата ви и семейните взаимоотношения. За някои тя ще стане повод за тържествени мероприятия. Наред с това ще успеете да стабилизирате финансовото си положение. В отношенията си с близки и приятели ще прозрете много истини, част от които няма да ви правят чест. Но по-важното е, че доброто ще надделее и заедно ще се радвате на споделеност и хубави преживявания.
 
Лекотата, с която ще преминете през периода ще ви даде надежда, че бъдещето ще е по-добро. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!