Четвъртък, 17 Юни 2021
Водолей

Седмичен хороскоп
11 - 18 Юни 2018

2171

Седмичен хороскоп - Водолей - 11.06.2018 - 18.06.2018 година  

Водени от добри помисли, настроение за промяна и желание да докажете себе си ще се заемете с предизвикателствата, които стоят пред вас.

Убедеността ви, че сте на прав път не е измамна, високите ви претенции към вас самите е доказателство за изискан стил и високо качество. Започващият подем в делата ви ще го усетите още в началото на периода. Бизнесът ви ще се развива в предсказуеми граници, но и изненади няма да липсват. Възможни са промени в плановете ви, наложени от непредвидени обстоятелства и партньорски решения, които ще предизвикат изменения на вече договорени отношения. Новости от служебен характер могат да ускорят вземането на важни решения и съответните отговорности.

Ще контролирате работата на хората около себе си, така щото да не оставате с усещането, че сте излъгани, а вие на свой ред ще си давате сметка за всичко казано, направено, планирано и обещано. Доверието ви трябва да е взаимно, за да вървите напред. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година