Четвъртък, 1 Декември 2022
Водолей

Седмичен хороскоп
10 - 17 Декември 2018

1671

Седмичен хороскоп - Водолей - 10.12.2018 - 17.12.2018 година

Включването на още хора в екипа ви ще наложи промяна, но в никакъв случай това не означава отказ от първоначалната цел. Прозорливостта ви ще ви позволи да откриете у другите качества, с които ще ви бъде по-лесно да навлезете в новостите, които идват.

Но не мислете, че делата ви ще са безоблачни, за съжаление не. За това бъдете по-предпазливи, наред с хубавото присъстват и недобри сили. Безотказно ще се посветите на целите си, разбирайки, че от там ще дойдат и успехите ви. Близките ви ще стоят зад вас, ще ви подкрепят и насърчават, а много от тях и ще вземат участие в делата ви. Грижите ви по тях ще изпълват сърцето ви с нежност, за трудностите вие си знаете. В личен план засилените ви интимни контакти ще благоприятстват да изчистите съществуващите недоразумения с партньора и ще ви зареждат позитивно.

Пред търсещите нова работа ще изникнат добри възможности, от вас остава да се възползвате. Мотивите ще са различни, общото помежду им ще си остава възнаграждението. Но то е достатъчен стимул, за да насища ежедневието си с отговорности и задачи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година