×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 18 Март 2018
Везни

Седмичен хороскоп
09 - 16 Ноември 2015

2171
Времето и хората от обкръжението ви са важни за приключване на започнатите задачи. Бъдете търпеливи и потиснете раздразнителността си, ако искате делата ви да се развиват гладко и без изненади. Има обстоятелствата, върху които не можете да влияете, но те ще оказват влияние върху работата ви, възможни са закъснения, разминавания и технически спънки.
 
Правете това, което се очаква от вас, изпълнявайте съвестно ангажиментите си и не изпреварвайте събитията, за да постигнете своите реализации. Следвайки препоръките и благодарение на усилията ви ще получите висока оценка за работата си. Финансите ви ще нарастват, а с тях и възможностите. Предизвикателства ще ви съпътстват, често, защото и сами си ги създавате.
 
Рискувате да загубите средства, ако не овладеете страстта си към екзотични преживявания или неподходящи покупки. По-често се вслушвайте в мнението на човека до вас, пренебрегвайки го, калкулирате вътрешна неудовлетвореност и създавате предпоставки за забавяне на делата си. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.