×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 25 Май 2018
Везни

Седмичен хороскоп
09 - 16 Ноември 2015

2206
Времето и хората от обкръжението ви са важни за приключване на започнатите задачи. Бъдете търпеливи и потиснете раздразнителността си, ако искате делата ви да се развиват гладко и без изненади. Има обстоятелствата, върху които не можете да влияете, но те ще оказват влияние върху работата ви, възможни са закъснения, разминавания и технически спънки.
 
Правете това, което се очаква от вас, изпълнявайте съвестно ангажиментите си и не изпреварвайте събитията, за да постигнете своите реализации. Следвайки препоръките и благодарение на усилията ви ще получите висока оценка за работата си. Финансите ви ще нарастват, а с тях и възможностите. Предизвикателства ще ви съпътстват, често, защото и сами си ги създавате.
 
Рискувате да загубите средства, ако не овладеете страстта си към екзотични преживявания или неподходящи покупки. По-често се вслушвайте в мнението на човека до вас, пренебрегвайки го, калкулирате вътрешна неудовлетвореност и създавате предпоставки за забавяне на делата си. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година