Понеделник, 17 Февруари 2020
Везни

Седмичен хороскоп
09 - 16 Юли 2018

2182

Седмичен хороскоп - Везни - 09.07.2018 - 16.07.2018 година 

Уверени и можещи, ще покажете опитността си, без особено да се интересувате от мнението на когото и да било. С пробудено съзнание и мисъл, откритост и чар, ще разработвате нови идеи, налагате мнението и авторитета си и без страх от неизвестното, ще вървите напред.

Или поне това ви се дава, останалото зависи от организацията, приоритетите и душевната ви нагласа. Търсете и откривайте положителното в хората и събитията, насърчавайте го и приветствайте проявите му. Предстои ви работа по проект, в чието финансиране сте участвали, косвено или по друг начин. Самочувствието ви както винаги ще е на ниво, но се пазете от крайности. Има моменти, през които е по-добре да останете в сянка, да отстъпите или да не парадирате със себе си.

Овладейте емоциите си и давайте път на добрите си страни, тогава и силите ви ще растат. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година