Сряда, 22 Януари 2020
Везни

Седмичен хороскоп
09 - 16 Декември 2019

1537

Седмичен хороскоп - Везни - 09.12.2019 - 16.12.2019 година  

Предстоят ви изненади и непредвидени ситуации. Поставили сте си цели, за изпълнението на които са нужни сили, подготовка и здрави нерви. Нищо от това не ви липсва, но нещата ще се придвижват с темпове, независещи от вас.

За това е добре да сте търпеливи и разумно да следвате хода на времето. Постоянството ви ще ви изведе до успех. Ще станете по-мъдри и ще се стабилизирате духовно. Финансовото ви състояние е променлива величина, която в различните моменти ще клони ту в една, ту в друга посока. Във всички случаи няма да сте депресирани от липса на средства, но харчете разумно. Бъдещето не ви обещава бързо забогатяване, за това е добре да сте предвидливи. Ще се съсредоточите върху семейството си и нуждите му.

Свързват ви нежни чувства и те ще станат причина да пренебрегнете личните си интереси заради близките си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година