Сряда, 24 Април 2024
Везни

Седмичен хороскоп
08 - 15 Октомври 2018

2175

Седмичен хороскоп - Везни - 08.10.2018 - 15.10.2018 година   

Не сте от галениците на съдбата през тази седмица. При уреждането на административни и финансови въпроси ще срещнете пречки, които с усилия от ваша страна може да преодолеете.

В служебен план се опитайте да не изоставате с текущите си задачи, за да не понесете материални загуби. Но вие сте така погълнати от бъдещите си планове, че забравяте за настоящето. Мъжете от зодията ще бъдат обект на засилено внимание от нежната половина. Преодолейте обзелата ви апатия и направете така, щото другите около вас да се чувстват щастливи. Това ще ви направи и вас такива. Вечерите ви ще бъдат повече романтични, ако се оставите на чувствата ви да ви водят.

Няма да сте недоволни. Повярвайте. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!