Четвъртък, 12 Декември 2019
Везни

Седмичен хороскоп
08 - 15 Януари 2018

4750
Седмичен хороскоп - Везни - 08.01.2018 - 15.01.2018 година
 
Силният ви дух, добро настроение и позитивни очаквания ще направят възможна реализацията на всяка поставена от вас цел. Без да жалите силите си, ще работите за утвърждаване на авторитета си.
 
Запазете усмивката си и не потискайте ентусиазма си, всичко, което можете, искате и трябва да свършите, ще го направите. Осланяйки се на опита си, ще изградите стратегия за напредък, преодолявайки безболезнено финансовата и духовна криза, обхванала света около вас. Целеустремено и категорично ще отстоявате позициите си, служейки за пример на мнозина, лутайки се по пътя на оцеляването. Бизнесът ще ви мотивира и амбицира за повече работа, получавайки в замяна и повече за усилията си. Съпътстващата умора, липса на време, а понякога и огорчения ще направят възможно отдръпване от определени хора от вас.
 
Всяко нещо си има цена и всеки сам определя своята. Но с позитивно мислене и действия можете да наваксате изгубеното. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Везни, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година