×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 23 Май 2018
Везни

Седмичен хороскоп
08 - 15 Февруари 2016

3497
В много отношения ще се влияете от постиженията на хората, на които се възхищавате. Те ще ви мотивират и без да жалите сили и енергия ще работите за реализиране на мечтите си. Възстановеното доверие и любов ще бъдат измежду големите ви печалби. Успехите ви ще продължат и ако привлечете към начинанията си хора, близки по дух и опитност. Близките ви ще покажат разбиране и ще толерират желанието ви да се развивате. Работейки върху себе си ще се освободите от напиращото ви понякога желание да наставлявате и сочите пътя на другите.
 
Ще приемате чуждите решения, като изява на волята им и заедно ще търсите общи пътища. Свободата на избора ще донесе на всеки от всичко. С промененото си поведение ще привлечете добрите сили на своя страна и ще получите бързи и удовлетворяващи ви резултати. Бизнесмените ще подобрят климата около себе си, като в повечето случаи това означава по-добри печалби. Дамите ги очакват романтични преживявания. По-малко от две седмици ни делят от 14-ти февруари. За това не се чудете, ами още сега прочетете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Вижте още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година