Петък, 30 Септември 2022
Везни

Седмичен хороскоп
08 - 15 Август 2022

711

Седмичен хороскоп - Везни - 08.08.2022 - 15.08.2022 година

Трудностите, породени от невъзможността ви да разполагате сами с времето си са на път да изчезнат. С други думи ще зависите от собствените си решения, дори и онези, които продават труда си на друг. По недвусмислен начин ще наложите мнението си, така, че да бъде чуто и приложено на практика.

И няма да съжалявате, има какво да покажете на света. От полза ще ви бъде да сте последователни в начинанията си и да не се захващате с много задачи наведнъж. Не, че няма да се справите, но ще ви бъде нужно повече време да приключите започнатото. Професионалните ви и обществени ангажименти ще ви срещат с различни хора и нрави, често възпиращи ви, отколкото да ви съдействат. Ако вникнете в причините им ще ви бъде по-лесно да постигате своето. Взаимно привличане и споделени чувства ще ви подтикнат да разгърнете творческия си потенциал.

Хубаво настроение и осъществени желания в края на седмицата. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година