Събота, 27 Февруари 2021
Везни

Седмичен хороскоп
08 - 15 Април 2019

2177

Седмичен хороскоп - Везни - 08.04.2019 - 15.04.2019 година

Ще започнете седмицата с добри очаквания, оставяйки назад несгодите и разочарованията от изминалите дни. В търсене на финансова изгода и възвръщаемост на средствата, ще приемете делово предложение, което ще мобилизира силите ви да експериментирате в нова дейност.

Ще следвате разума си и по-малко ще се ръководите от настроенията си, добре разбирате, че е време за активни действия. Смяна на работното място или започване на ново са част от предстоящите активни проявления за някои от вас. Отнесете се с внимание и разбиране към обезверените, които няма да са никак малко, помогнете им да намерят отново силата в себе си. Общителни и добри, ще оставяте добро впечатление след себе си и това ще ви прави търсени и желани.

С удоволствие ще инициирате развлечения за приятелите си, близостта им ви носи настроение и укрепва духа ви. Сериозни обвързаности при други ще преминат в брак. Здравословните ви неразположения са преодолими, стига да вземете навреме мерки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година