Неделя, 13 Юни 2021
Везни

Седмичен хороскоп
07 - 14 Май 2018

2636
Седмичен хороскоп - Везни - 07.05.2018 - 14.05.2018 година
 
Следвайте отговорностите си и се възползвайте от познанствата си с влиятелни хора. Като добри организатори, ще се справите навреме с всичко, което предвиждате. Важното сега е да се възползвате от момента и да действате.
 
В сътрудничество с други хора или самостоятелно ще работите по идеите си, преодолявайки трудности от административен, правен и битов характер. Заради проявената ви находчивост и активност ще получите добра оценка за работата си, от което ще последват и интересни предложения. Ако по някакви причини бъдете възпрепятствани, не се притеснявайте, ще наваксате с времето. В области, в които влагате творчество и желание да разкриете повече от себе си, ще бъдете ненадминати. Вярвайте в себе си, животът ви може да стане по-лек и приятен, стига да се освободите от крайности в мисленето и поведението си.
 
Със здрав разум и толериране на доброто в себе си и в другите ще ви бъде по-лесно във всичко. Пътуванията ще са интересни и ползотворни, а срещите с нови хора – обещават дълготрайни познанства. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година