Понеделник, 26 Февруари 2024
Везни

Седмичен хороскоп
05 - 12 Септември 2022

873

Седмичен хороскоп - Везни - 05.09.2022 - 12.09.2022 година

Седмицата няма да бъде от най-леките, но с повече търпение ще преминете през нея с по-малко загуби. Ако срещнете нежелание у някои да споделят разбиранията и проблемите ви, го приемете философски и се погрижете сами за себе си. Ще продължите напред, защитавайки личното си пространство, близките и дома си. Елегантно и с достойнство ще се освободите от чуждо влияние и намеса, ще ви се отдава без особени усилия.

Хоризонтите са обозрими, а новите ви идеи чертаят пътя напред. Финансови и духовни придобивки. Ще пристъпите към подготовка и реализация на проект, който за някои означава далечно пътуване, за други се свързва с преместване в нов дом, за трети израстване в кариерата. В общуването си бъдете достъпни и честни, независимо от позициите, които заемате в обществото и на служебния фронт. Периодът не е подходящ за експерименти, придържайте се към утвърдени похвати и действия.

За необвързаните седмицата се свързва със смели решения. Любовни преживявания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!