Понеделник, 14 Юни 2021
Везни

Седмичен хороскоп
05 - 12 Август 2019

1951

Седмичен хороскоп - Везни - 05.08.2019 - 12.08.2019 година 

Живейте с позитивна нагласа към всичко около вас и ще получите вниманието и обичта, от които се нуждаете. Работата ще ви поглъща със стремежа ви към материална осигуреност, очаквайки тя да ви донесе и повече средства.

И не грешите. През седмицата ще имате възможност за реализация в много посоки, най-вече там, където влагате интерес и енергия. Не пренебрегвайте нещата, които харесвате, с тях ще засищате липсата на други, не по-малко важни за вас. Дистанцирането ви от едни хора, за сметка фаворизирането на други не е най-добрия начин да получите вниманието и обичта, които търсите. Проявете повече далновидност и умение да отсявате истината от лъжата, защото няма да ви липсват провокации в това отношение. Наред с всичко друго ще имате постижения в личен и професионален план, които ще стоплят душата ви.

На работното място ще получите добра оценка за работата си, която ще повиши доходите ви. За много хора ще се превърнете в предпочитана личност, ще ви сближат високите ви амбиции, сродна енергия и не на последно място доброто ви сърце. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година